Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Quoted post

Musafir

#1460 .

2015-07-18 13:12

Acestor indivizi le-ar trebui data pedeapsa cu moartea, nu neaparat pentru fapta lor - fapta pentru care i-as castra. Si cat pentru aroganta lor, dupa ce batjocoresti o fata in halul asta, ai tupeul sa fii arogant, obraznic si tupeist. Daca fata aia era sora mea, ii impuscam si ii lasam sa moara in chinuri. E ingrijorator ca statul roman nu face nimic, iar prostii ceilalti din Vaslui/Iasi de acolo de unde sunt ei, ii incurajeaza pe facebook. Bai tarani opariti, pai a ajuns si la voi internetul si facebook-ul si faceti grupuri de incurajare pentru unii care merita sa moara in chinuri, eu sunt curios aia de aveau vreo sora/verisoara/matusa/mama si avea parte de acelasi tratament, tot grup d-asta faceau? 

Raspunsuri

Musafir

#38495 Re: .

2015-07-22 20:55:26

Silvia

Adevarate vorbele tale.Dar nu cred sa aibe efect asupra vreunuia din taranii aia "opariti".Din pacate.Creier nexam, gandirea lor limitata bazata pe educatia de pe ulita si cele doua clase pierdute pe bancile scolii si-au spus cuvantul.Dar nu cred ca doar astea sunt motivele.Am si eu bunici la tara, cu mai mult bun simt si corectitudine decat multi altii.Sunt convinsa ca si caracterele lor sunt direct proportionale cu numarul de clase.