Apel la libertatea elevului în școală

Quoted post

Cacolog Shitescu

#37 Libertate

2015-04-02 08:17

Sunt profesor de latina-greaca veche in scoli dar predau si fecalogia(cacologia cum este cunoscuta de cei mai multi dintre noi) si vreau sa va anunt ca am aflat ce este libertatea in lucrarea mea de doctorat din anul 2005.Conform bazei stiinfico-etimologice cuvantul libertate provine din cuvantul francez "liberté" care provine din cuvantul latinesc "libertas", care conform dictionarului inseamna "1. Posibilitatea de a acționa după propria voință sau dorință. ◊ Loc. adv. în libertate = după bunul-plac, nestingherit.", conform definitiei vestimentatia nu are legatura cu libertatea.Revenind la lucrarea mea de doctorat care a studiat fisura anala pot sa spun ca libertatea maxima pe care o poate atinge un om este momentul in care obiectul studiat(omul) termina procesul de defecare(cacare in termeni populari) in timpul unei constipatii grele.Excrementul trebuie sa atinga diametrul de minim 20-30 de centimetri si sau sa rupa o suprafata(bucatica) din anusul omului pentru ca acesta sa simta durerea.Dupa durerosul proces omul poate simtii adevarata libertate.

Raspunsuri

YoLovePăMă-ta

#38 Re: Libertate

2015-04-02 08:36:56

#37: Cacolog Shitescu - Libertate 

Bă cacanare,ai dreptate! Nimic nu se compară cu sut in cur cand ai diaree si si ii ramane ăluia diaree pe picior si pute ca naiba.Eu,unul,ma simt f bine cand mi se întâmplă asta.Tie ti s-a întâmplat asta ?Lipici. :* ;)