SUSTINEM NOILE TERAPII PENTRU ERADICAREA VIRUSULUI HEPATIC C

Quoted post

vlad

#60 Re: Re: Re: Re:

2015-02-13 13:12

#59: dmb - Re: Re: Re:  

daca stam si asteptam statul roman sa ne dea ceva fara sa cerem atunci suntem prea prosti sau nebuni sa nu intervenim.oare e mai bine sa nu facem nimic,sa ne adunam,sa facem petitii,sa facem scrisori,sa ne adunam?oare cum ne recomanzi?stiu ca tu esti bine tratat si te simti fff bine.noi nu avem acest drept?nu putem sa il cerem?oare?

Raspunsuri

dmb

#61 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-13 13:46:17

#60: vlad - Re: Re: Re: Re:  Prietene nu vad de ce esti ofticat pe mine,am luat eu tratamentul tau?

Stii tu prin cate am trecut eu in peste 20 de ani printre straini? Sigur ca trebuie sa faceti ceva VOI TREBUIE NU ALTCINEVA!!! Dar sa stai in fata computerului si sa semnezi anonim o petitie nu inseamna facut! Cand incercam eu sa dau informatii adevarate despre hepatita majoritatea nu stiau ca exista interferon. Acum cand le spun ca tripla terapie e o gresala, nu crede nimeni. Am peste 10 ani de prezenta in domeniul asta pe net si cunosc mii de cazuri stiu exact cum functioneaza romanii.  In primul rand nu vor sa se stie ca au hepatita, nu vor sa iasa cu persoana in fata, nu fac pentru ceilalti decat pentru bani sau...de loc. Vrei exemple? Uite aici incercam prin 2008 sa facem o asociatie de poacienti pentru pacienti fara bani http://prometeu.org/ nu a functionat, in schimb functioneaza altele care primesc 2% din impozit ca sa faca.....ce? Pai daca ar fi ceva de capul lor ar trebuii sa va adune pe toti la parlament sa va strigati durerea! In loc de asta fac mese stiintifice cu hoteluri si cihlanuri. Mai vrei sau iti ajunge?