Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

Musafir

#2785 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lui 2769/2770/2771

2015-01-21 22:57

#2783: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lui 2769/2770/2771 

Nu eşti deloc smerit 

Este cel mai greu lucru de pe pământ: să fi cu adevărat smerit. Este cel mai subţire păcat: orgoliu, mândria, iubirea de sine, aprecierea de sine.

ci din contră eşti la fel de îngâmfat şi te eschivezi prin ironii încercând să maschezi faptul că eşti un păcătos incurabil care merge la biserică degeaba.

Mai citeşte o  dată ce ţi-am scris.

Nu trebuie să am studii teologice ca să recunosc un păcătos ca tine ce în sine eşti mândru. Să nu mai intri in vreo biserică cât timp nu eşti smerit şi să nu mai treci pragul vreunei case că se spurcă locul după tine.

În primul rând nu cred că mă spovedesc la tine. În al doilea rând se vede că eşti foarte tânăr, pentru că răspunzi tare atunci când cineva cu mult mai în vârstă decât tine, mai bătrân deci, conversează cu tine. 

Nu cred că eşti îndreptăţit să-mi dai directive. De altfel, conversaţia mea a fost civilizată.

A ta mai puţin. Distanţa de „ecran” între noi trebuie să întreţină lipsa de cuviinţă?

Iar tu nu răspunzi la nicio întrebare.

Raspunsuri

Musafir

#2793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lui 2785

2015-01-22 11:23:56

#2785: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lui 2769/2770/2771 

Atitudinea ta arogantă relevă faptul că eşti orgolios şi mândru. Cu orgoliul şi mândria încerci să acoperi un alt păcat. Îţi este prea greu să laşi orgoliul şi mândria fiindcă nu vrei să te lepezi de acel păcat, deci este adevărat că eşti un păcătos incurabil. Dacă eşti bătrân ar trebui să încerci să revii pe calea cea dreaptă cât mai ai timp însă din contră tu te afunzi tot mai mult în păcat. Adevărul îi supără pe unii.

Iar conversaţia ta nu a fost civilizată, ironiile nu fac parte din comportamentul unui om educat.