APLICAREA VOLUNTARIATULUI IN COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA

Quoted post

Eusebiu Tihan

#33 Re: Re:

2014-12-28 17:55

#5: - Re:  ti-ar placea sa ai cabinet deschis, in care ai investit bani, facturi scadente, formari si supervizori de platit, iar potentialii clienti sa se duca la unu care face munca voluntara ?

 cred ca pui gresit problema. Una e sa ai un cabinet , sa fii psiholog acreditat si sa ai competitie pe piata pe unii care nu sunt acreditati.

pe de alta parte, a fi voluntar inseamna ca cineva iti sustine eforturile. Acest sustinator este o entitate valabila pe piata de servicii si mai mult are forta financiara , are alti sustinatori cu resurse si care pot face ca serviciile sa se deruleze in conditii optime.

Cel mai bun caz este HOSPICE -casa Sperantei ori Fundatia regina Maria care prin relatiile dezvoltate cu parteneri pot ajuta comunitati, persoane in dificultate.

de aceea exista alternative. Sunt persoane aflate in criza situationala si pentru care s eimpune ajutor psihologic. Este cazul inundatiilor, calamitatilor de tot felul, accidente diverse etc. Interventia in stres posttraumatic impune ajutorul personalor in dificultate si ca atare psihologii se organizeaza pentru a fi puncte de sprijin.

Este cazul fundatiilor care reusesc sa aiba un venit consolidat din sponsorizari si care pot ajuta persoane al caror bugete nu permit anumite servicii.

Asadar, tu care ai semnat sub numele de musafir si care ai scris tâmpenia din enuntul de mai sus ai amri probleme de socializare si de intelegere a nevoilor societatii.

Raspunsuri

5

#35 Re: Re: Re:

2014-12-28 18:12:03

#33: Eusebiu Tihan - Re: Re:  

 cum iti permiti sa apari pe forumuri si sa jignesti in stanga si in dreapta? te consideri mare psiholog, mare 'analist al problemelor sociale', dar te grabesti sa jignesti si sa tragi concluzii fara sa intelegi despre ce e vorba. Gandire de plutonier major