Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Congo

#30741 Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 19:21

#30738: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

Nu vezi ca toti te-au luat de papagal. Nu e nici-o deosebire intre tine si marele Ponta. Amandoi vorbiti fara sens. El se considera Dumnezeul Romaniei , tu ne papaligesti cu legile si stiinta ta si provaduiesti stiinta adevarului absolut . O data ne spui ca avem cardasie , alta data ne spui ca se respecta in totalitate procedurile. Care proceduri zebzecule, alea din capul tau? Daca ai ajuns sa ni-l lauzi pe Piperea care te-a facut odata cand ai plecat, te-a mai facut odata in justitie si te mai face de cate ori vrea el pentru ca nu esti nimic altceva decat un fraier coclit.

Referitor la animalele de care tot amintesti atat de des , eu am o impresie pe care am vrut sa ti-o spun demult. Nu cumva esti un pui de zoofil? Ai grija ca asta se pedepseste, n schimb prostia, nu

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#30742 Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 19:31:58

#30741: Congo - Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

Ba cocalarule manelizat si babuinizat, tu sa-ti retii comportamentele si nu ma fa sa te mai trimit la origini BABUINULEEEEEE...., mare tie letargia si urticaria creierului, daca spun ce face Piperea tu imi spui ca-l laud. Auzi tu la el, auzi lume ce ineptii spune. Ba sadic masochist si ingust la creier. Te-a tinut pe....,   Piperea, el si asa catiga banii dupa cum vezi scrie mai sus, da tuuu..., ce sa sa pricepi, monstri, injuraturi, ti se cam pare ciudat ca se scrie pe intelesul tau si am coborat la nivelul tau atat cat am putut sa nu intru in latura urata care tu o stapanesti din plin, imputiciunea limbajului care te ajuta si ne-ai facut demonstratie eroica aici. N-ai cap, este vid in el si o pacla neagra de care nu vei scapa.

Caracterizarile sunt pentru specimene ca tine, nu am eu de-a face cu nenorocirile care sunteti voi implicati, va cam recunoasteti si va aratati pe strada, observ  va roade ca stiti  asa sunteti, e asta e, cum va comportati, asa ati fost abordati si aici.