SUSTINEM NOILE TERAPII PENTRU ERADICAREA VIRUSULUI HEPATIC C

Quoted post

Musafir

2014-08-18 07:52

sînt unul din sutele de mii de bolnavi infectați cu hepatita C. ma nenorocit un medic stomatolog inconștient,care de dragul banilor lucra cu aceași freză de la primul pînă la ultimul pacient. am făcut tratament cu interferon și ribavirină timp de un an de zile 2005, dar am făcut recădere. medicul curant mi-a spus de atunci că în 2-3 ani va apare pe piață un nou tratament. el a apărut de aproximativ 3-4 ani în toată lumea, doar la noi nu. DE CE ?????? de ce trebuie să plătesc eu pt nesimțirea și neglijența unor medici incompetenți și să nu plătească ei? și material și profesional.am 9 ani de cînd aștept o nouă șansă !!!! cred că o merit. nu m-am îmbolnăvit din neglijența mea !!!! ci din inconștiența sistemului sanitar deficitar de la noi din România ....

Raspunsuri

Musafir

#40 Re:

2014-08-20 17:11:16

#39: -  

Doamne, cata dreptate aveti......Si, din pacate, vad ca medicii nu fac nimic altceva decat promisiuni... Niciodata nu sunt bani pt. sanatate si, exact cum am spus si in petitie, este CEL PUTIN  o datorie morala a statului roman pt. ca toti oamenii s-au imbolnavit din neglijenta sistemului sanitar. Daca as reusi sa strang 100 000 de semnaturi as putea trimite autoritatilor aceasta petitie, avand macar o mica speranta ca poate se va face ceva....

Musafir

#47 Re:

2014-11-09 16:40:28

#39: -  

te aprob si sunt deacord cu tine ai patit la fel ca mine tot de la stomatologie am luat si eu boala si sunt tot nonresponder la tratament din anul 2007 astept sa se aprobe noul tratament si se spune ca de luna aceasta sar putea sa fie sustinut de casa de sanatate