Spune Nu abrogarii articolului 253 din Legea Educaţiei Naționale

Quoted post

zau raul teodor arad

2014-04-07 20:22

eu zic sa sunam maine toti la minister si sa cerem legatura la resurse umane si sa vedem ce explicatii ne dau, si fiecare dupa ce vorbeste la minister sa specifice aici cu mesaj ce i s-a spus data si ora la care au vorbit
toate acestea vor constitui dovezi ale noastre si vom fi mai multi martori deja la spusele min isterului in caz de minciuna
eu deja am sunat la minister inainte sa apara decizia si mi s-a raspuns maine o sa sun din nou
faceti si dvs acelasi lucru
sa le dam macar idei idei, sugestii, poate sunt eclipsati sau au intrat in panica de idei
nu fratilor trebuie sa sunam musai va spun sincer ca am sunat si m-au directionat de la un numar de telefon la altul
noi toti trebuie sa cerem la domnul barbulescu ca de acolo se stiu toate cele necesare cu mobilitatea si el trebuie sa fie la curent cu pozitia ministerului
sunt datori sa ne dea o explicatie, iar explicatia care ne-o da sa o trecem aici pe petitie, insa nu sub numele de musafir, ci nume complet ca sa se vada
urmatoarele numere sunt de la minister, dar nu toate de la resurse umane, cereti la dl barbulescu:
0214055673
sau
0213155099
sau
0214055654
sau
0214055704

Raspunsuri

Musafir

#545 Re:

2014-04-07 20:29:35

#541: zau raul teodor arad -

sa mergem apoi cu petitia nla presa chiar miercurea si la televiziunni de dimineata

va rog ascultati-ma