STOP grațierii lui Gică Popescu

Quoted post

Sorin POP
Autorul acestei petitii

#23 Re:

2014-03-06 21:43

#21: Un om prea mic pentru a schimba ceva... -

Am inteles ca esti revoltata, dar ne zici simplu daca esti pentru sau impotriva unei posibile gratieri. Eu unul nu am inteles de ce parte te situezi.

Raspunsuri

Un om prea mic pentru a schimba ceva...

#29 Re: Re:

2014-03-06 22:04:37

#23: Sorin POP - Re:

Conteaza de ce parte sunt?oricum nu se schimba nimic cu niciuna din cele doua petitii...domnul Basescu si altii stau pe margine si se amuza ca au facut valuri si pot sa isi vada in continuare de ceea ce ii intereseaza: modificarea constitutiei in favoarea sa, mai cauta sa vanda o flota sau mai face o autostrada de 70 de ori mai scumpa si multe altele ca dupa sa nu mai aiba nicio problema...sta eventual la un pahar de vorba si se amuza ca ne agitam ca niste gandacei pe care poate sa ii striveasca oricand cu un DNA usor de convins, cu niste judecatori cu mentalitate "democratica" in favoarea dansului...observ insa ca v-a intrigat doar comentariul meu si ma intreb oare de ce...sunt doar curioasa din partea cui ati candidat si din partea cui a venit initiativa acestei petitii...pe cealalta am inteles-o lumea mai are nevoie de speranta...

Un om prea mic pentru a schimba ceva...

#31 Re: Re:

2014-03-06 22:09:12

#23: Sorin POP - Re:

Rectific nu doar comentariul meu ci si altele care incearca sa vina cu niste argumente contra...