Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

2014-01-25 10:30

Bai AlCapone, vorbesti sa nu adormi. Stii ce inseamna imbarligat? Inseamna sa furi 20 de ani si sa vii sa faci pe victima dand lectii de viata si indicatii de manageriere pe la televizor - ba mai mult, avand si pretentia ca lumea sa te sustina! Asta se mai numeste si nesimtire ca de moralitate la astia nu poate fi vorba. De-asta ti s-a spus sa te uiti bine ce lasi in urma. Uita-te ce ai facut TU in vreme ce altii au incercat sa miste ceva - si apoi poti sa dai cu piatra.

Raspunsuri

SULEIMAN.

#16008 Re:

2014-01-25 10:57:56

#16007: -

Pai ar fi cazul sa ne arati si noua cine esti. si ce ai facut tu. in cei 20 de ani cand ceilalti furau.daca tii cu tot dinadinsul sa te credem.

Ti-am zis ca ma confunzi. eu nu am aparut niciodata in viata la tembelizor. dar sa mai dau lectii de viata si indicatii de   ,, manageriere''. nu sunt dornic sa-mi etalez incultura si prostia la tv asa cum o fac altii.

Am mai spus, sunt un salariat care s-a saturat de minciunile voastre,

Musafir

#16009 Re:

2014-01-25 11:04:13

#16007: -

Ce ati incercat sa miscati? Privilegii pentru voi si familiile voastre?
Cand erati in TOP BALAN / SPIRU / COCLET era foarte bine. Foarte bine pentru voi. Faceati angajari in combinat pe criterii de apartenenta la propriile voastre familii, infintatii functii aberante si va autonumeati in ele, imparteati functii, faceati liste de disponibilizare, va acordati tot felul de prime - incepand de la acele faimoase "prime" de "grevisti ai foamei", imparteati locuri la caminele de nefamilisti ale Oltchimului.
De cand a venit Gerea si Pirvu credibilitatea si soarta voastra s-au schimbat, acestii dandu-si seama ce fel de "poame" sunteti. Ce-ati facut arunci? V-ati dus la DNA sa-l reclamati pe Pirvu si ati incercat sa mobilizati oamenii sa intre in greva tocmai voi care acum aproape un an ii amenintati pe cei care intra in greva si va strica voua jocurile.

Sunteti voi oameni? Va spun eu si ca mine gandesc foarte multi: sunteti niste NEMERNICI.