Demisia Premierului Victor Viorel Ponta

Quoted post

Musafir

2014-01-18 19:46

Eu am crezut ca dl Ponta va aduce un curent nou in PSD. Din pacate m-am inselat, ce vad eu acum este o copie a povestirilor despre cum au cucerit comunistii puterea.Mai trist este ca acuma noi o retraim din nou.Nu mai putem vorbi de onoare.Avem un parlament de care imi este rusine,nu ma simt reprezentat de nimeni. Vedem numai minciuna, hotie,prefacatorie,neseriozitate,incultura.IN numele lui Dumnezeu unde este intelectualitatea care are ceva de spus?? Daca nu faceti nimic nici voi atunci ne meritam soarta.Va rog trezitiva !!!!

Raspunsuri

un om simplu

#374 Re:

2014-01-19 13:07:55

#352: -

-te intrebi unde este intelectualitatea......este la voi voi in gasca......Igas=branconaj....EBA=succesurile,de care va laudati ca le-ati obtinut in guvernare,Anastasi....80=160....adevaratii intelectuali condusi de un marinar care si-a vindut flota.................un sistem care a cautat cu biblia 2 milioane de voturi prin ograzile unor octogenari..............si mai concis uitati-va la voi de-si vedeti realitatea nu orecunoasteti sau nu aveti bunul simt sa stati locului.