Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Musafir

2014-01-17 09:49

Am remarcat profilul persoanei Basescu Traian din p.d.v. Criminologic ; am constatat ca are comportamentul si mentalitatea infractorului; ( inca din prima zi s-a prezentat la Tribunal pentru suspendarea dosarului penal; a creat o nuoa majoritate parlamentara favorabila lui insusi; a initiat crearea unui nou partid cu persoane care deja intrase in parlament si aveau calitatea de senatori si deputati si deci jurase loialitate celor care i-au trimis in parlament; a condus personal guvernul, parlamentul si s-a maniferstat fatis partizanul unui partid; si-a creat o armata si serviciu de informatii paralel infiltrat in toate structurile legale ale statului confiscand sistemul social demeocratic; a discriminat permanent si a opus permanent unele cate gorii socio-profesionale unele impotriva altora; si-a creat un sistem care sa-l apere si sa-l protejeze de orice raspundere morala, politica si juridica; se prezinta ca luptator impotriva fenomenului infractional pentru o justificare ulterioara a intentiilor sale serioase; ne-a vandut si in est si in vest fara scrupule implicand pe toti membrii familiei sale in imbogatire fara justa cauza ; nu trebuie scapat din monitorizare pana in ultima clipa cand va trebui sa raspunda in cadru legal, civilizat in fata natiunii impreuna cu cei care l-au ajutat sub orice forma. Romania merita sa faca parte din amfiteatrul civilzat al Europei , al statelor cu o identitate, cultura si potential.

Raspunsuri

Musafir

#11600 Re: +1`

2014-01-17 09:59:54

#11449: -

foarte bine spus dar ,din pacate prea cu iz de avocat

lumea isi spune parerea aici cu,cuvintele lor

specific..sunt roman dar nu ma simt bine in tara mea

si ca o completare..sunt apuse vremurile cand mergeai pe strada si vedeai oamenii zambind

acum toti merg cu capul in pamant.gravi si absorviti de grijile ce le au..

Asta este Romania la ora actuala si D-l presedinte ignora asta