Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Nea Ion

#9333 Re:

2014-01-17 07:07

#9149: mh 3586999 -

Nu zic ca Antonescu este vre-un minunat (chiar nu este) dar comparatia cu Basescu nu mi se pare potrivita. Ia fa o lista cu partile bune si cele rele ale celor doi indivizi. Mai gandeste-te.

Cand a fost ales Basescu presedinte n-a fost ales tot pe criteriul raul cel mai mic?

N-am nimic impotriva monarhiilor dar nu-mi suna verosimil aia cu "unsul lui Dumnezeu pe pamant".

Si de unde luam un printisor? Sa-l importam din China?  Sau te-ai gandit la vreo printesa?

Daca tot se vehiculeaza ideea schimbarii formei de guvernare mai potrivit pentru Romania mi s-ar parea Republica parlamentara iar presedintele sa fie ales de Parlament din randul parlamentarilor. Atunci ar fi putin probabil sa ne mai intalnim cu situatii de coabitare.

Raspunsuri

cetatean semnatar al petitiei
Musafir

#9471 Re: Re: Ce mult ati gresit si cat rau ne-ati facut!!!

2014-01-17 07:19:24

#9333: Nea Ion - Re:

Culmea este ca nici acum nu sunteti constienti de asta, in loc sa ne cereti scuze celor peste 5.000.000 de cetateni constienti care l-am votat pe Nastase in 2004,vreti sa va impuneti parerile in continuare si va mai mirati de tupeul lui bashescu!!! "Raul cel mare" in 2004 era acesta, natangilor: "Mandatul său de 4 ani ca prim-ministru a fost caracterizat de o stabilitate politică fără precedent în perioada post-comunistă, de creștere economică (cea mai mare de la revoluție), de o politică externă puternic orientată către vest (Occident). România a aderat la NATO și concomitent a trimis trupe de suport a eforturilor internaționale în Balcani, Afganistan și Irak. Guvernul său a finalizat negocierile de aderare la Uniunea Europeană și a emis pachetele de legi pentru indeplinirea reformelor legislative și sociale solicitate de aderarea la UE, prevăzute să aibă loc în 2007 sau 2008. Guvernul său a negociat cu succes ridicarea vizelor pentru cetățenii români care călătoreau în Spațiul Schengen. Inflația a scăzut puternic iar leul românesc a devenit mai puternic. PIB-ul a crescut de asemenea substanțial în fiecare an din mandatul său, cu o creștere de 8,3% în 2004, cel mai mare din regiune. Media salariilor a crescut de asemenea, deși nu a atins nivelul creșterii economice. De exemplu, în 2004, salariile au crescut cu 10,5% cu o inflație de 9,2%, asta însemnând o creștere a veniturilor reală de doar 1.2%, într-un an cu o creștere a PIB-ului cu 7%." Am citat din Facebook,

Minerva Sorian @Marinela Mitria Portocalio, voi si seful bandei voastre de interlopi, bashescu, ati jefuit tara asta si ne-ati inglodat in datorii pe zeci de ani! Nu, nu traim in puf, dar actualii guvernanti au reusit sa indrepte cateva dintre sticaciunile voastre, desi trebuie sa achite si toate datoriile facute de voi, talharilor! Lui Nastase trebuie sa-i multumeasca toti cei care au bun simt si sunt patrioti! (Nu e cazul basistilor, voi sunteti nesimtiti si patrihoti!). Mandatul său de 4 ani ca prim-ministru a fost caracterizat de o stabilitate politică fără precedent în perioada post-comunistă, de creștere economică (cea mai mare de la revoluție), de o politică externă puternic orientată către vest (Occident). România a aderat la NATO și concomitent a trimis trupe de suport a eforturilor internaționale în Balcani, Afganistan și Irak. Guvernul său a finalizat negocierile de aderare la Uniunea Europeană și a emis pachetele de legi pentru indeplinirea reformelor legislative și sociale solicitate de aderarea la UE, prevăzute să aibă loc în 2007 sau 2008. Guvernul său a negociat cu succes ridicarea vizelor pentru cetățenii români care călătoreau în Spațiul Schengen. Inflația a scăzut puternic iar leul românesc a devenit mai puternic. PIB-ul a crescut de asemenea substanțial în fiecare an din mandatul său, cu o creștere de 8,3% în 2004, cel mai mare din regiune. Media salariilor a crescut de asemenea, deși nu a atins nivelul creșterii economice. De exemplu, în 2004, salariile au crescut cu 10,5% cu o inflație de 9,2%, asta însemnând o creștere a veniturilor reală de doar 1.2%, într-un an cu o creștere a PIB-ului cu 7%.