Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

vasilica

#26413 MULTA MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

2014-01-16 13:04

o rusine de post de televiziune. gandea, un ratat plin de bube pe cur si cu o frunte lata. sper sa-i moara mama si familia intr-un tragic accident rutier.

ma voi ruga ca mircea badea, adrian ursu, mihai gadea si restul din antene sa moara in chinuri, alaturi de familiile lor. manca-v-ar cancerul sa va manance.

Raspunsuri

Musafir

#26420 Re: MULTA MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

2014-01-16 13:55:16

#26413: vasilica - MULTA MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

EU NUMAI TIGANII I-AM MAI AUZIND INJURAND ASA

Doina
Musafir

#26427 Re: MULTA MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

2014-01-16 14:28:31

Tu, rebengiuc , gigi fecali și adrian năstase , nu aveți puțină rușine ? E posibil să blestemați în halul ăsta pentru că nu suportați o anumită parte a populației care nu este de partea voastră ? De ce nu veniți cu argumente și să combateți civilizat o anumită opinie ? Nici țiganii  nu înjură în felul ăsta.

Dintre toți cei care-au semnat petiția , n-am văzut pe unul să spună „ să-l mânânce cancerul pe Băsescu ” doar pentru că nu-l suportă.  Eu , de exemplu, îl urăsc pe Băsescu ( pentru acești 10 ani fatidici pentru țară ) dar niciodată nu l-am blestemat , ci aștept justiția divină să facă dreptate.

Încă odată, să vă fie rușine obrazului că pentru niște politicieni trădători și necinstiți ați ajuns să vă blestemați neamul.

va rog sa ma scuzati!

#26429 Re: MULTA MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

2014-01-16 14:38:11

Fruntile late deranjeaza intotdeauna!

Bucurati-va, sunteti intre cele inguste!

In rest, numai de bine!!!!