Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Marius
Musafir

#26232 Re: Re:

2014-01-15 18:10

#26227: Heil Hitler - Re:

Cu siguranta asta a fost motivul real. Nu m-ar mira nici daca ar fi avut o intelegere cu Basescu (modificarile ar fi protejat si dosurile fostilor nu numai ale actualilor) si acesta a intors foaia si a strigat hotii.

Raspunsuri

PRETORIAN

#26251 Re: Re: Re: BRAVO D-le MARIUS

2014-01-15 18:53:08

#26232: Marius - Re: Re:

,,ar fi avut o intelegere cu Basescu``pt fraza de mai sus VA ADMIR. DE CE?

Pai cum oameni buni faci pagube de ; 100 (una suta)  Miliarde Euro DATORIE,   -TOATA Industria vanduta la fier vechi,

Resurse Petrolul vandut la straini, Paduri taiate,Complexe Agricole distruse Total,Avutia Statului O (un zero) + locuinte

vile ale fostilor demnitari etc la umila mea estimare o FRAUDA/FURT de minimum 1000  (una mie) MILIARDE DE Euro si la

toate acestea NASTASE 2 ani (auzi pedeapsa) BECALI probabil 2 ani (casa poleita in aur) .

DA DOMNULE MARIUS,TOATA STIMA pt ,,NU M-AR MIRA DACA........... nu e cacialma o mare CACIALMA``

DE CE SE BLAMEAZA OCCIDENTUL, pentru FURTUL NATIONAL GENERALIZAT ? Am mai scris pe aici ca;

,,NU GUVERNELE, CI CARACTERUL POPOARELOR determina DESTINUL ACELUI POPOR`` G.le BON /1986.

Bunicul imi spunea ca un stiulete de porumb nu se fura inainte 1944,PAI ACUM?

TARA ROMANESCA A AJUNS SA FIE CONDUSA DE ,,DOMNI``=TOATE MIZERIILE SOCIETATII.

NU STRAINII AU FACUT MINERIADELE,NU STRAINII DETERMINA CA TINERII CAPABILI SA PLECE DIN

TARA CI VOI  marii DEMNITARI din toate ramurile. POATE SE TREZESC SI STRANII SI NU VA MAI DA NICI UN BAN

CA BASESCU SA AIBA DREPTATE; IN PRAPASTIE.