Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Musafir

#25779 Re: Re:

2014-01-14 13:36

#25776: sa ii dau muie lu bulangiu ala de ii imita nickul lui Heil Hitler originalul - Re:

O.K. este o parere.

Stai sa-nteleg. Tu nu mai vrei referendumul de demiere al poporului ci vrei alegeri anticipate cu tur 1 si 2.

Tu vrei sa participe la alegerile anticipate si presedintele suspendat (care este in continuare presedinte).

Aicea scartaie. Ori este candidat ori presedinte suspendat. Nu prea merge sa candidezi la cava la care esti.

Slovacii au bagat-o p-aia cu dizolvarea parlamentului in caz ca presedintele nu este demis de popor prin referendum.

Raspunsuri

sa ii dau muie lu bulangiu ala de ii imita nickul lui Heil Hitler originalul

#25781 Re: Re: Re:

2014-01-14 13:45:08

#25779: - Re: Re:

Juridic nu stiu exact cum se poate reglementa si acest incovenient, dar cumva trebuie sa i se mai dea o sansa si celui suspendat, sa vedem ce doreste poporu. Nu putem sa il lasam doar in soarta Parlamentului

sa ii dau muie lu bulangiu ala de ii imita nickul lui Heil Hitler originalul

#25782 Re: Re: Re:

2014-01-14 13:46:50

Aia cu dizolvarea Parlamentului nu m-am gandit...o sa o fac si o sa dau un raspuns

Heil Hitler

#25827 Re: Re: Re:

2014-01-14 15:02:43

Uite m-am gandit putin la chestia asta cu dizolvarea Parlamentului. Pare ca o masura care se ia pentru ca Parlamentul sa fie foarte atent si sa nu abuzeze de Institutia Suspendarii Presedintelui. E o masura buna  de responsabilizare a parlamentarilor, dar nu stiu daca este cea mai buna. Mai ma gandesc