Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

un coleg

#10176 am luat si io teapa

2013-10-16 14:52

ma pus dracu sa o iau in masina pina in orasi si la strand in ostroveni mam pomenit cu nebuna calare pe mine cu limba in urechia dreapta si nu am mai rezistat si iau volan dreapta si intru in zavoi.
ce ziceti bai baieti ca o dezbrac ca avea u fusta pe ea si cind s bag pula in ea ce sa vezi? numai cacat si un crater de te pierdeai in el asa ca m-am ridicat si am dat sa vomit.
dracu ar mai lua dihoru ala in masina

Raspunsuri

Musafir

#10178 Re: am luat si io teapa

2013-10-16 15:00:14

#10176: un coleg - am luat si io teapa

n ai specificat lingaule pe cine ai luat in masina;a lu cernev sa u ghioca;eu sa ti le prec prin gurita    am uitat de a ta ,colegu;tot rem va da ;muuuui

Musafir

#10182 Re: am luat si io teapa

2013-10-16 15:16:56

cacatule tu chiar ai gresit drumul,dar te aduc eu la realitate;ai visat manevra la dreapta si ai adus o pe nevastata si mata la stinga prostule cernevist si muist,mai citester in pizda mati mesajul pe care l ai scris;f   tuuuti   mortttiii mmmaatiiii;tot fota va da muie,cernevistilor handicapati ca moogli,zis ghioca,taran prost ,incult si handicapat,ca tacs o,ballu;iar v o trage fota mincameati pulacu cerna,de la control   final

Musafir

#10213 Re: am luat si io teapa

2013-10-16 17:42:05

retardatule;ai fost beat si n ai recunoscut o pe mata,freca    mias minuta prin gura ei,zau nu te minte fota