Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Quoted post

Eu

#880 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ion

2013-09-10 14:14

#877: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ion

Dar am citit pe internet ca sa ma documentez. Nu voi copia aici tot ca nu are sens. doar o mica parte.

Bugetul Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor aprobat în Consiliul General al Municipiului Bucureşti pentru anul 2013 este de 18,6 milioane de lei, bani care ar trebui sa rezolve cumva problemele cu maidanezii. De exemplu cu aceasta suma ar putea fi sterilizati peste 170 de mii de caini.

Buget ASPA pentru 2013: 18,6 mil. lei
Preţ sterilizare: 109 lei/câine
171.000 câini ar putea fi sterilizaţi din bugetul anual

Însă cei de la ASPA nu au dat pe sterilizări în primele 8 luni ale anului decât 170 de mii de lei… Și au reușit performanța să sterilizeze 1559 de câini comunitari. Asta în condițiile în care, conform celor mai recente statistici, pe străzile din București umblă cel puțin 64.000 de maidanezi.

Raspunsuri

Musafir

#881 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ion

2013-09-10 14:18:28

#880: Eu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ion

Nu-i mai dati inainte cu sterilizarea!

Cainii sterilizati musca in continuare! Cainii UCIGASI erau sterilizati!

Pricepeti oameni buni!

Sterilizarea costa 30 de euro, dar tratamentul unei muscaturi costa 8000 RON (daca nu esti asigurat). Daca esti asigurat plateste STATUL (adica tot noi) banii astia! Iar un caine musca de mai multe ori. Deci 200 Euro X nr de muscaturi in balanta cu 30 de euro castrarea. Mare afacere! Iar noi platim in continuare!