S.O.S. familia!

Quoted post

andreea

#2148 Re: Re: Re: Re: Cine sprijina lobby-ul LGBT in Romania2142

2013-09-03 12:21

#2142: - Re: Re: Re: Cine sprijina lobby-ul LGBT in Romania

Toti suntem copiii lui Dumnezeu si cum zice Papa Francisco " cine sunt eu pentru a judeca", cuvinte intelepte ce spun mii de adevaruri. Decat Dumnezeu are puterea de a judeca  sunt multi homosexuali si lesbiene ce au o inima mare dar pentru faptul ca se diferentiaza sexual de ceilalti nu inseamna ca sunt persoane rele . Pentru multi ignoranti sunt , dar ei vor primi pedeapsa pentru ca au judecat fara a fi nimeni.

Raspunsuri

Musafir

#2149 Re: Re: Re: Re: Re: Cine sprijina lobby-ul LGBT in Romania2142

2013-09-03 12:34:34

#2148: andreea - Re: Re: Re: Re: Cine sprijina lobby-ul LGBT in Romania2142

Corect. Cine sunt eu pentru a judeca lupul pentru ca pofteste la cateva mioare? Pot cel mult sa imprejmuiesc ograda cu un gard. De lupi sa se ocupe cine a fost lenes si nu si-a protejat ferma. Sau nici la asta nu mai am dreptul?

Dupa ce sunt postate atatea informatii care demonstreaza substratul real al problemei, vine cate unul cu afirmatii uber-naive de genul ''ignorantii cred ca homosexualii sunt rai''.

Musafir

#2150 Re: Re: Re: Re: Re: Cine sprijina lobby-ul LGBT in Romania2142

2013-09-03 12:35:44

#2148: andreea - Re: Re: Re: Re: Cine sprijina lobby-ul LGBT in Romania2142 

da.. "copiii" lui Dumnezeu, de asta i-a "curatat" cu foc. sigur, atata timp cat sunteti inofensivi nu va judeca nimeni, dar cand se vrea institutionalizarea homosexualitatii prin actiuni de lobby cu interese murdare, ceea ce Dumnezeu nu a "apreciat" niciodata dupa cum e scris si stiut (observat),  ne opunem. se lucreaza la spalarea pe creier a copiilor si lipsirea lor de Dumnezeu, doar pentru ca ar trebui sa gandeasca "liber". tema de baza a voastra este sexualitatea, sexualizarea, acceptarea sexualitatii. asta e un pericol social.  in rest, sigur, sa judece Dumnezeu pe fiecare in parte.  

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...