Salvati-va pe voi insiva si medicina de familie din Romania !

Musafir

/ #7

2013-02-10 11:42

Cunosc conducerile SNMG/MF,si mai noul PNMF,de la dr Busoi incoace.Ii cunosc si personal.Singura persoana cu bun simt si cu adevarat linga si impreuna cu noi a fost dr.Marinela Olaroiu(acum prin Olanda,Van....)Daca aveti informatii si poate dovezi ca acest procent 70%-30% este mana conducerii noastre,aceasta petitie tre sa ajunga urgent la dl ministru .De la 1 mart incepe noul contract.Dupa stiinta mea noi ne numim "furnizori de servicii medicale",in consecinta este un non sens sa ai un procent mic la sevicii,in loc sa diversificii gama de servicii platite de casa.Tot dupa stiinta mea mfisti cu pana la 2000 de inscrisi sau asigurati sunt cam 65%,deci petitia ar tre semnata de cca 5000 de mfisti.Ma indoiesc de acest lucru ,cum ma indoiesc ca o mica delegatie a celor afectati de raportul procentelor va ajunge in timp util la minister.Mai stiu ca UE SI Banca Mondiala recomandau ca procentul la servicii sa fie din ce in ce mai mare.Sunt sigur ca vicleanul ministru a obtinut in schimbul acestui favor(mita),ca SNMF/PNMF sa puna batista pe tambal,sa stam linistiti si cuminti ca MS"vegheaza pt noi" Cam multa trancaneala.Raman pesimist,asa ca ne meritam soarta.