Petitie impotriva demiterii d-lor dir.ai liceului "Goga Ionescu"

Valentin Sandu

/ #33 ???

2012-09-13 20:45

am fost 8 ani de zile martor la evenimente care mi-au schimbat viata,am vazut lucruri care m-au facut sa-mi schimb parerea despre cuvantul PROMISIUNE,pentru ca am ascultat promisiuni care n-au ramas simple vorbe...8 ani de zile am invatat in conditii de invidiat pentru altii am vazut comentarii referitoare la adresa domnului Fenoghen care m-au socat...copii care sunt sigur ca nu au viitor ca habar nu au ce inseamna un liceu ce inseamna respectul fata de profesorii si director,NOUA GENERATIE,care nu aduc nimic bun :) si stiu ca va doare dar asta este adevarul aveti toate conditiile posibile v-au fost create de un om pe nume FENOGHEN ILIE...si nici asa nu ati putut lua un 5 amarat la examenul de bacalaureat...ma simt umilit de catre voi pentru ca acest om mie mi-a fost model,si daca v-ati simtit atacati de ce am zis,ma bucur :) pentru ca si eu ma simt umilit despre parerea care o aveti voi!!!CAZY UN SALUT TIE SI TATALUI TAU...TOT RESPECTUL...nu e cazul sa dau nume l-am publicat pentru ca eu nu ma feresc ca altii ;)