IRIS cu CRISTI

Agu

/ #2

2012-08-31 14:36

Pentru mine Cristi Minculescu e un zeu ! Un supraom caruia ii datorez multe multumiri pentru ca m-a hranit spiritual in perioada cand Romania era in frig , infometata si in intuneric ! Pentru toate acestea am devenit un fan Iris , un nume care pentru mine a devenit peste ani un ,, nick name " pe care l-am folosit pe site-uri , un nume pe care l-as fi dat viitoarei mele fiice ! Am fost langa Iris la peste 50 de concerte si am cantat cu ei piesele la care versurile lor sunt ca ,, Tatal Nostru " pentru mine . Cu atat mai mare este durerea mea la plecarea lui Cristi ! Spuneam odata ca la moartea lui se va rupe ceva in mine !! Iata ca Minculescu a murit prematur ! Si-a dat duhul in tacere , departe de cei care l-au iubit zeci de ani . Vreau sa-i spun ca a fost singurul a carei muzica nu am ,,pirat-o ", cumparandu-mi cu bani viniluri , casete sau cd-uri ! Consider ca a spus la nervi ca ,, astia nu au umplut National Arena " dar tin sa-i reamintesc ca nici macar Judas Priest nu a strans in Romania mai mult de 12 000 de fani !! Consider plecarea lui Cristi de la Iris ca o dezertare si o fuga miseleasca din fata oamenilor care l-au respectat si iubit atata timp ! Un simplu interviu evaziv si confuz la Rock Fm nu poate fi motivatia plecarii de la Iris ! Nu mai spun decat atat : Cristi Minculescu , revino-ti !!