NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

un jupan amuzat la culme

/ #681

2012-08-13 15:11

halucinant! nu pentru ca lady gaga e, mai nou, masoana, demonica, antichristul si alte tampenii ce nu pot fi imaginate de un om sanatos la cap decat in pragul unei come alcoolice ori ca urmare a consumului unui bong cat china, nu, cum ziceam, nu asta mi se pare amuzant. ci faptul ca, lasand la o parte natura absurda a discutiei in sine, aveti incredere in voi si-n valorile pe care le promovati cam cata incredere am eu in politicienii romani, daca ar fi mai mica ar da cu minus. in loc sa lasati liberul arbitru sa-si urmeze cursul, increzatori in valorile pe care le-ati insuflat plozilor si comunitatii si constienti ca daca s-a lipit ceva de ei nici macar n-ar fi tentati sa intoarca privirea spre "artisti" gen lady gaga, va dati de ceasul mortii sa oprimati orice manifestare ar pune la incercare "dreapta credinta". de unde si dovada clara ca judecata voastra nu face 2 bani nici macar pentru propria persoana, asa ca ce pretentii sa mai am ca ati fi in stare sa educati un copil. si nu "pupa icoana aia, spune saru-mana la popa, nu umbla cu fete,baieti" asta nu e educatie. de voi nu mi-e mila, dar de copiii vostri prezenti si viitori mi se rupe inima ca saracii n-au nici o vina sa fie crescuti cu obloane pe ochi si cu un sistem moral indus prin frica si nestiinta. servus!