Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #1659

2012-08-03 17:24

Domnului Antonescu!
Domnule Crin Antonescu, ţara aceasta, al cărei preşedinte interimar sunteţi şi al cărei preşedinte deplin doriţi să deveniţi cu atâta ardoare, este o ţară mare. Tocmai de aceea nu-i este indiferent Europei ce faceţi dumneavoastră împreună cu dl V. Ponta aici! Suntem oricum peste 18 milioane de cetăţeni maturi, cu sau fără drept de vot, dar care avem dreptul să trim într-un stat de drept. Chiar dacă eu, personal, mă număr printre puţinii (peste 11 procente) care îl susţinem pe Traian Băsescu, respect dorinţa majorităţii care nu-l mai doreşte pe T. Băsescu. Dar zicem că trim într-un stat de drept! Atunci schimbaţi-l pe Băsescu LEGAL, nu prin furt, fraudă şi minciună! Constituţia spune că nimeni nu este mai presus de lege! Atunci lăsaţi legea să-şi spună cuvântul!
D-le Antonescu, va veni şi vremea în care veţi fi preşedintele României, fără votul meu evident! Nu vă cer altceva decât să aveţi răbdare! Nu antrenaţi România într-un joc periculos numai pentru ca dvs să ajungeţi la Cotroceni mai repede! Dacă vă pasă de România şi de români aşa cum susţineţi de fiecare dată, aveţi răbdare cu România, tocmai pentru ca, la momentul potrivit să aveţi o ţară europeană peste care să fiţi preşedinte iar nu peste o ţară bananieră!
Cu respect, Preot Bob Sebastian Marius

P.S. Sper că am înţeles bine şi acest mesaj al meu poate ajunge cumva în atenţia preşedintelui interimar Crin Antonescu. Dacă nu, aş ruga respectuos redacţia EVZ să încerce să îl transmită domnului preşedinte, în numele unui cetăţean român, viu nu mort, înscris pe liste dar care nu a votat la referendum pentru că nu a dorit prin propria voinţă nu pentru că Băsescu i-a spus! Trăiesc şi eu în aceasctă realitate a României, mi-am dat singur seama, fără să-mi spună Băsescu, că singura şeansă la referendum, pt Băsescu este invalidarea! De aceea nu am votat! Consider că este dreptul meu, de om liber să decid dacă votez sau nu, fără să fiu jignit şi insultat cum a făcut-o un "domn", recte "tovarăş" Iliescu, care m-a făcut leneş sau laş! Mă abţin să spun aici cum îl consider eu pe acest "tovarăş"!
Vă mulţumesc cu respect!
Pr. Sebastian Bob