Petiție în atenția lui Crin Antonescu

Musafir

/ #996

2012-08-02 09:29

Domnule Anornescu
Va spun "domnule" numai din respect fata de mine, ca sa nu folosesc si eu adjectivele infecte pe care obisnuiti Dvs sa le ejectati in fiecare seara pe mizerabilele antene ale unui turnator ordinar si hot dovedit, cu care sunteti prieten.
Desigur ca nu am considerat sa merg la vot - chiar daca as fi votat ca NU vreau un presedinte mediocru si repetent ca Dvs, a carui singura contributie a fost denaturarea si desfiintarea practica a PNL prin coabitarea incestuoasa cu fostii comunisti. Dar, desigur, in auto-admiratia nemarginita cu care va aranjati in oglinda cand va treziti, adica pe la pranz, parul canit, asta nu va afecteaza deloc si chiar va umple de satisactie: uite ce grozav sunt eu, care am reusit sa fac din studentul chiulangiu si parlamentar din cand in cand,o personailtate si m-am catarat pe scara sociala pana in varf!
Mi-e totusi, mila de PNL si- in final - de Romania ca nu a fost in stare sa aleaga in frunte ceva mai de calitate.
Sunteti un deseu, domnule "presedinte interimar". Sper sa dispareti cat de curand de pe scena politica!