Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!

Musafir

/ #959

2012-08-01 18:50

Am 6 ani decand am plecat de acasa pentru a reusi sa traiesc decent intr-o tara civilizata,asa cum imi doresc sa fie a mea,si asta se datoreaza lui Base ca are grija de tanara generatie si stie sa ne tina acasa!!!Datorita lui multi ca mine cu facultate si,mai rau,licentiati in drept,cum stiu eu personal pe cineva,ajung sa le para rau de anii de invatat si de banii parintilor investiti in studiile lor in speranta ca ei vor avea un viitor mai bun decat al lor,cum spuneam datorita lui ne-am luat lumea in cap,iar licentiata mea in drept cu o nota ff mare a ajuns sa lucreze prin Anglia la o spalatorie a unui complkex hotelier!!!Am sperat ca macar in al 12-lea ceas romanii se vor destepta,dar pana la urma ne meritam soarta!!Stim sa comentam ce vedem la televizor,dar nu invatam nimic!Spre exemplu grecilor cand nu le-a convenit ceva s-au unit si si-au facut vocea auzita chiar daca au incercat guvernantii sa-i reduca la tacere cu forta!!Concluzia mea este de fapt un strigat de ajutor:VREAU SA MA INTORC ACASA,deci ROMANIA,TREZESTE-TE!!!