Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!

Musafir

/ #767

2012-07-31 19:51

Consider inadmisibil ca eu ca cetatean al acestei tari sa fiu reprezentata de un om care primeste cadouri de la interlopi, acceptand astfel sa se identifice cu ei, de un om care manifesta o incosecventa rar intalnita in declaratii si in fapte, demonstrand astfel lipsa lui de caracter, de un om al carui pricipiu de viata, demonstrat de el insusi, este acela ca "scopul scuza mijloacele", de un om care a criticat de multe ori o serie de categorii sociale pentru ca au avut "tupeul" sa-si ceara drepturile, dar n-a fost capabil sa iese pe post sa adreseze o critica la adresa Robertei Anastase cand a furat voturile in Parlament, de un om care n-a fost in stare sa demonstreze ca dincolo de orice are totusi caracter si simt civic si merge la vot (ma intreb ce exemplu considera el ca a dat ca presedinte???), de un om care spune "aveti obligatia sa faceti un exercitiu: nu urmariti Antena 3 o saptamana" sfidand cea mai elementara regula a democratiei si anume: libertatea de exprimare! Daca as fi de acord ca acest om sa ramana presedinte n-as face altceva decat sa ma identific cu toate aceste "calitati" ale sale, ori cel putin pana la acest moment, consider ca inca mai am princii si un caracter integru. Stimate domnule Basescu, daca nu va dati demisia, pentru 7.400.000 de oameni nu veti fi decat "paiata de la Cotroceni" (ca sa va citez)!!!