Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!

Musafir

/ #63

2012-07-30 15:20

nu stiu la ce ne asteptam ... can toata lumea statea si urla ca si daca vor fi 49.99% basescu tot se va intoarce la cotroceni ... si nu stiu de ce dar ma uit la puterea de a stat pana in '89 ... erau la fel ... se tineau cu dinti de putere si nu vroiau sa plece ... oare basescu nu face la fel ... sau sunt eu paranoia ... cum sa spui ca ai castigat cand 8 mil jumatate iti spun sa te duci dracu cu tot neamu tau si tu spui ca ... ca da ca romani vor o tara europeana nu o sluga asa cum ai transformat tu tara asta ... si da vrem sa fim si noi recunoscuti ... dar nu cu TINE BAAAAAAAAAAAAAAA CRETINU mamicuti tale ... zbori dreacu de acolo ... cred ca singura solutie nu ne mai ramane decat sa iesim iar in strada si apoi sa vedem noi ce si cum o va mai arde si barosso sau merkel ... cu democratia ... ca i-as aduce eu aminte lui merkel ca presedintele ei a demisionat ptr nimic ... pentru nimic pentru noi dar pentru functia pe care o ocupa nu era nimic ci era ceva pentru care trebuia sa se duca acasa... si ei spun ca ce ... ca base e smecher si ca a rezistat referendumului ... pe masa ...