Domnule Preşedinte Jose Manuel Durao Barroso

Musafir

/ #80

2012-07-24 14:17

Am trait o mare parte din viata in dictatura comunista, am crezut mult timp ca e buna ideea, dar din ce in ce mai prost aplicata, la noi, cel putin, mai ales incepand cu anii "80. Insa, am avut scoala, facultate si asistenta medicala, gratuite!!! Loc de munca asigurat, locuinta de la stat, astfel ca mi-am putut creste singura copilul! Conditia era sa tac din gura, taceam!!! Dar se spuneau destule bancuri politice, in care ne defulam, nu ne refulam, cum folosesc azi multi din cei care apar la tv gresit termenul! Pe urma am crezut ca suntem liberi!!!
In fine, macar pe vremea cealalta, aveam o siguranta si nu li se spunea pensionarilor, cum au fost de ex, parintii mei, ca sunt asistati social!!! Acum , cand il aud pe acest om, care e de aceeasi varsta cu mine, dar a avut mai mult noroc si, poate mai multa indrazneala si pricepere smechereasca, sa reuseasca in viata, cand il aud ca imi spune asistat social...Mie, care de 14 ani traiesc cu un handicap fizic, in urma unui accident nefericit, si o clipa nu am solicitat in toti acesti 14 ani ajutor de handicap, considerand ca e ceva fizic si ca eu lucrez cu mintea...Nu va suparati!!! Atunci ma infuriu!
Ma infuriu si cand spune ca profesorii nu au dreptul la salarii mai mari, pt. ca lucreaza doar 3-4 ore pe zi!!! Deci, pe undeva ma revad in epoca Ceau, cand clasa muncitoare era deasupra paturii intelectuale...Era, nu zic, dar intelectualitatea nu era in acest hal de terfelita!!! Si, oricum, acum toti sunt , de fapt, terfeliti! Imi pare rau, dar pot acce[pta si o dictatura, adica un conducator ferm, dar sa vad ceva foloase si pt cei multi...asta e...si, daca strangem cureaua, o strangem, dar macar sa nu arate ca eu ma plimb cu transportul in comun si cei norocosi in Mercedes, etc... doar putina decenta, atat as avea nevoie... Multumesc pt. permisiunea de a ma , inca o data pt cei ce nu stiu, defula!!! Ca de refulat, m-am refulat destul, de multi ani, mai ales 8!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...