IL SPRIJINIM SI II MULTUMIM LUI TRAIAN BASESCU

Musafir

/ #262

2012-07-10 14:54

Da, Domnule Presedinte al ROMANIEI,va sprijin ,va sustin,si de aceasta data,din toata inima,pentru ca romanii,atat cat si eu nu mai putem indura asemmenea comportamente,iresponsabile,din partea acestor,asa zisi politicieni care ,si-au revarsat URA si DISPRETUL,fata de Dumneavoastra ca persoana,si e lesne de inteles de ce va urasc,fata de INSTITUTIILE STATULUI,fata de noi POPORUL ROMAN.IN aceste zile de Haos,de deruta ,de disperare,de rusine ,pe care le traverseaza taranoastra,inima-mi este franta de durere,si cu lacrimi,strig catre MARETUL si ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU,sa se indure de noi,de tara noastra ,si sa ne elibereze,de acesti oameni,daca-i mai pot numi ,oameni,facand DREPTATE,DUMNEZEU nu iubeste FARADELEGEA,ei acesti USL-isti au calcat in picioare ,LEGILE STATULUI de DREPT,in 3,4 zile au dat cea mai teribila si odioasa LOVITURA de STAT,fara pic de rusine fara scrupule,ba mai mult cu o Aroganta josnica ,isi permit,tot ei sa meninte,sa minta cu nerusinare.Cred ca Dumnezeu este de partea D-stra,EL va va sustine,pentru ca EL,a hotarat sa fiti ceea ce sunteti-PRESEDINTELE tuturor ROMANILOR.Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU