Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

jena :D

/ #6370 ''Ceea ce ma jeneaza este incompetenta unor profesori"

2012-06-27 22:52

Si cand afirma asta , ma refer la cei cu PREDICATIVA! Aici nu e vorba decat despre incompetenta unora, care , din graba, probabil, au afirmat ca e predicativa, pe urma, ca sa-si spele incompetenta, au inceput sa se tina ca orbul de bata si sa sustina o aberatie! Nu are nimic de-a face cu gramatica, cat cu interese meschine si orgolii aberante! Si , imaginati-va, sunt in stare sa intoarca pe dos o tara intreaga!!!! ne meritam soarta!Isteria cu predicativa ma lasa perplexa!De ce s-o sucesti ca sa-ti iasa predicativa???!!!! daca eu dau ex.;" ion este tractorist'' si pe urma ex. " tractoristul este ion", fiecare prop. are pe rand subiecte diferite!, nu le sucesc ca sa-mi dea mereu subiect " ION"!!!!Aaaaa....cu siguranta as primi reclamatii de genul: ion nu e tractorist, ci '' manager''! :D Asta ca sa vedeti ce abereaza unii! Si oricum , chiar daca as intreba o persoana care habar nu mai are de gramatica: " La ce ma refer cand spun<< ceea ce >> , la o insusire , adica adjectivsau la ceva, substantiv?" Imi va raspunde cu siguranta " la ceva, adica concret << jena>> "!Deci '' Jena mea este dificultatea..."Daca puneam alta topica, ( dar obligatoriu alta topica!!!) era invers, logic: "Dificultatea rasfoirii e ceea ce ma jeneaza! "In cazul acesta e! Dar nu afost cazul acesta! Si de ce sa schimb ceva? UIte , eu vreau sa afirm ca era completiva directa, sau indirecta...sau orice va trece prin cap, argumentand ca " DACA" schimbam...termenul regent era Completiva nu stiu de care! dar de ce sa shimb? Doar mi s-a dat intr-o anumita ordine TOCMAI PT A FACE DIFERENTA DE SITUATIA IN CARE E SUBIECTIVA SI ACCEASI PROPOZITIE POATE FI PREDICATIVA , IN FUNCTIE DE TOPICA! Dar se pare ca sunt profesori academicieni !!!! care nu fac diferenta, si vin si ne insira o adevarata teorie aberanta care incepe cu : "DACA"
Imi pare foarte rau ca o tara intreaga trebuie sa se supuna unor explicatii aberante, in spatele carora sta de fapt un interes meshin personal!!!! ( loc la liceu, orgoliul de a fi afirmat o tampenie, dupa care incerci sa convingi o tara intreaga ca e asa, numai ca sa iesi cu basma curata, tu, ilustrul profesor, care ai vorbit fara sa gandesti)
CEEA CE MA JENEAZA ESTE INCOMPETENTA UNOR PROFESORI! ( ANALIZATI VA ROG...cum doriti dvs)