Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Musafir

/ #5770 Re:

2012-06-27 15:23

#5737: Melisa -

Fratilor!

LINISTE! CIOCU' MIC!

Ne deranjeaza sa fie punctati elevii nesilitori care au pus PR! Intradevar au gandit, dar au gandit GRESIT! Este subiectiva pentru ca, cel mai important, in clasa a 8 a NU se studiaza predicativa antepusa. Scrie in manual ca in mod normal PR este asezata dupa regenta, dupa verbul cop. ce alcatuieste predicatul incomplet. Exista PR antepusa, dar la nivel de clasa a 8a nu este exista. Profu' spune clar: PREDICATIVA DUPA REGENTA! Deci e subiectiva! In lipsa unui verb impersonal, subiectiva sta inaintea regentei!

Raspunsul corect si concret: SUBIECTIVA! Nu e nicio ambiguitate! E totul extrem de concret! Topica e raspunsul! Subiectiva prima, apoi regenta, apoi predicativa!

Lamuriti!?! Asa ca stergeti petitia asta inutila si nu mai cersiti atentie si 3 puncte acolo.. Sunteti ca " nene, da-mi si mie un leu! Si mie un leu! In total 0.6 puncte ca suntem si noi prosti si ne-am straduit sa scriem b pe foaie ca nu ne duce capul, dar vrem la liceu de top!''

Foarte bine va facut Liviu Pop, cel mai bun ministru al educatiei din cati a avut Romania pana acum!

Elevii care au invatat cu adevarat au vazut ca e subordonata in fata regentei, deci e subiectiva!

A fost un exercitu de departajare! S-a vazut ca generatia mea e una ratata! La mine in clasa doar cine a invatat tot anul a ales subiectiva, imi stiu colegii!

Dar voi sunteti o adunatura de cersetori! Vreti si voi 0.6 acolo! Daca ati fi invatat in gimnaziu si ati fi avut medie mare de absolvire ati fi stiut! Eu o sa iau nota mare la romana, dar si daca voi lua 9 (dar voi lua mai mult de 9,5), cu 10 la mate (la mine in clasa a facut si cel cu media cea mai mica, tufa la mate, totul corect) si 9.99 media de absolvire a gimnaziului voi avea o medie de admitere egala cu  9,74, destul de mare pentru un liceu de top!

Asa ca terminati! Resemnativa! e subiectiva! Asta e! Zarurile au fost aruncate! Ati pierdut 0.6! Nu e un capat de lume! Poate daca ati fi invatat mai mult ati fi stiut! M-am saturat sa va vad zicand ca cei ce au ales subiectiva nu au gandit, stiind noptile nedormite pe care le-am petrecut invatand la romana! De ce? Ca sa ziceti voi ca am facut antante cand am ales raspunsul, ca predicativa e raspuns corect, desi nu este! E subiectiva nu e nico ambiguitate!