Naşul TV pe reţelele de cablu şi DTH.

Mircea
Musafir

/ #95

2012-05-17 10:28

Cred ca acest post TV. ar trebui sa fie distribuit pe toate retelele de cablu din Romania. Datorita informatiilor corecte si seriozitati acestui post,eu cred ca acest post Nasul nu trebuie sa lipseasca din nici un pachet de oferte al tuturor operatorilor de cablu din Romania. Eu mai cred ca seriozitatea acestui post si oferta foarte diversa a emisiunilor oferite de acest post ii confera tot dreptul sa fie introdus pe toate retelele de cablu. In timp acest post si-a dovedit seriozitatea si echidistanta sa,venid mereu in emisini cu stiri,anchete jurnalistice,dezvaluiri insotite mereu de dovezi scrise sau video-audio incontestabile. Retelele de cablu in dorinta lor sper,de a oferi o cit mai buna informare a publicului platitor de abonamente ar trebui sa tine cont de dorinta acestora dar si de ratingul crescut al acestui post si sa il distribuie in toata tara. Ar trebu sa fie lasate la o parte interesele politicie,sau presiunile politice si sa primeze numai buna informare a publicului si libertatea de expresie,prevazuta si in Constitutie.