Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Musafir

/ #4778 Re: Re: Re:

2012-03-24 19:09

#4776: - Re: Re:

si tu tot in calitate de musafir ai vorbit, moara stricata, d-le minoritar maghiar de valoare zero prin repetarea unei idiotenii mai mari ca tine!Tu ai notat de nervi aliniat 0, samd, asta denota ca nervii vorbesc in locul ratiunii, care ti-a disparut!

"in cadrul institutiilor de invatamant superior pot fi organizate grupe, sectii sau linii de predare in limbile minoritatilor nationale, in conditiile legii." Exista deja sectie, voi prin abuzuri nejustificate, vreti linie separata. Daca statul POATE, va ofera, nu este OBLIGAT. Nicaieri nu scrie ca UMF Tg. Mures este obligata sa creeze o linie separata, mai ales ca deja are o sectie maghiara. "Sectia de studiu este o forma de organizare a invatamantului universitar intr-o limba a minoritatilor nationale, care poate fi institutionalizata". Puteti cere, este legal, dar nu este obligatoriu. Si mie statul imi garanteaza sanatatea, dar nu-mi ofera decat anumite servicii minimale pentru care nu platesc, de ex., pentru restul platesc. Principiul nu este incalcat, materializarea lui se face in functie de POSIBILITATI. Daca nu intelegi ce scrie in lege, pune un translator, nulitate  ce esti! Hai, fa-te ras si contesta ce am scris, ca sa cazi in ridicol maxim, ca asta si sunteti niste caraghiosi. Mai nou, am auzit ca aceasta nostima comunitate maghiara a cerut la ONU autonomie teritoriala, iar ONU A REFUZAT. Duceti-va la ONU sa va dea linie de studiu in maghiara!