Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Musafir

/ #1247 Re: Re: Re: Re:

2012-03-22 13:32

#1244: Robert - Re: Re: Re:

Omul nu a venit cu exemple concrete ,ci cu jigniri  ( cum faci si tu de altfel ). Si ii atragea atentia ca nu scrie corect  in limba romana ,in conditiile in care el  scrisese si mai prost. Eu nu l-am jignit ,erau doar niste constatari .  Eu sunt roman  din Transilvania si va cunosc foarte bine si pe voi si romanii " de dincolo de carpati ". Nu am niciun motiv sa imi fie rusine de niciun roman indiferent de unde este ,dupa cum nu suport ca un ungur  sa jigneasca un roman . In rest ,va suportam ,desi de multe  ori ,deoarece intreceti orice masura , ne este din ce in ce mai greu. Despre limbajul tau  ,nu voi mai face nicio constatare ,stii si singur care este nivelul , dar atat timp cat vreti sa traiti in tara asta ,aveti bunul simt si nu jigniti  romanii , cu atat mai mult cu cat acum veniti cu cereri ,desi aveti predare in limba  voastra la UMF Tg. Mures platita din bani publici ( la care romanii  contribuie majoritar ), sa mai suportam si cheltuielile unei linii  maghiare. Chiar  meritam jigniri pentru asta ?