Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Musafir

/ #4012 Re: Re: Re: Re: Re: Schengen si nu numai ...

2012-03-20 20:19

#3983: Daniel - Re: Re: Re: Re: Schengen si nu numai ...

am fost in vestul Europei si nu am vazut medici pregatiti in limba minoritatilor! Du-te la francezi si vorbeste in engleza sau germana sa vezi cum se uita la tine??!!! Indiferent cum este la unguri nu aveti dreptul sa nu respectati statul roman si limba lui oficiala. Din cate stiu eu, Ungaria cunoaste o adevarata criza economica si nu stau deloc bine la niciunul din indicatorii economici; daca din alte puncte de vedere au avut avansul dat de imperiul austro-ungar unde au invatat cruzimea crimelor si gustul de a fi stapani peste romani, calitatea sufleteasca si omeneasca a maghiarilor de la noi, intretinuta de grupuri revansarde cu radacini direct din Ungaria dvs. draga, a lasat si lasa mult de dorit. S-a vazut de ce toleranta si capacitate  de a convietui cu romanii au maghiarii de la noi, cand este vorba sa invete, macar, intr-o aceeasi universitate. Raspunsul dvs. ma face sa cred ca,  nu numai ca nu sunteti profesor roman, ci o persoana pusa pe diversionism, sovina si care, ostentativ, isi afiseaza orietarile naziste fata de romani. Ati uitat, Horty  si Hitler au murit demult???? daca vreti sa fiti maghiari ca in Ungaria , nimeni nu va sta in cale, atata vreme cat sunteti maghiari in Romania sunteti obligati sa invatati limba romana, sa respectati statul roman. Astea nu sunt lucruri care se negociaza si nu se pun in balanta cu nimic.