Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Musafir

/ #4001

2012-03-20 20:04

nu prea inteleg eu ce vreti sa faceti dar daca nu o faceti cum trebuie multi nu inteleg acest lucru,noi cei din Ardeal stim dar ce stiu cei din Regat.nimic.. zic cam asa iar se ceartta astia cu unguri,m-ai dai in masa de prosti.Imi aduc aminte cind negocia Hrebenciuc cu UDMR-UL a zis cam asa.vor Covasna si Harghita dati-le-o dai dracu doar no muta dar nu s-a gindit ce vom pati noi romani.ce stie moldoveanu mincare si femei.Dl.Florea al vostru din Tg.Mures ce face ca de altfel are priza la public,sau acum nu se baga ca e campanie electorala.Santajatil faceti ceva acolo nu aici ca noi nu avem ce face aici sintem si putini si prosti ca n-ai cu cine sa te aduni gramada nu se gindesc deloc decit cind le vin facturile atunci isi aduc aminte ca marea majoritate a somerilor sint romani si nu unguri ca nu te angajeaza nimeni daca esti roman,nu poti sa-ti faci firma daca esti roman,nu poti sa faci aproape nimic ei pot,ei s-au angajat si la Brasov caa doar au vice ungur si nu se comenteaza in fata lor sa nu deranjam neamul lui Tokes.Asta e as mai zice multe dar nu aici ci la tv oare ma lasa sau le e frica si lor...pa