Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

bebe

/ #560

2012-03-17 21:30

Dragilor, de când l-am omorât pe nea Nicu, voi cu UDMR-ul și cealaltă chestie "verde" a-ți încercat sa faceți "focul cit mai mare " la oala voastră, puțin cite puțin. Acum vreți și secție în limba maghiara ! La ce bun? Sa va uitați peste câțiva ani la un roman cum moare in bratele voastre pentru ca nu "intelegeti limbul la el" și "nu știut ce vre chind cerut ajutor"? Chiar asa sunteți de rai si sadici? Acum vreți sa faceți facultatea si apoi autonomia și apoi independenta și apoi ce ? Voi vreți sa rescriem istoria și sa faceți parte din ea ? Sa vorbim de "extincția maghiarimii de pe pământurile romanești din secolul 21" ? .......Vorbiți in "maghiarime" și nu o mai da-ți întoarsa cum ca vreți pentru a "intelege mai bine " , ca nu-i asa! Trăiți încă cu speranța ca Ungaria o sa va accepte mai ușor dacă veniți cu diploma de Tirgu Mures dar "și recunoscuta internațional", pe banii mei și ai poporului roman, iar ei o sa va primească cu bratele deschise, ca doar va iau fără nici o investiție! Sau chiar nu înțelegeți ca noi știm ce vreți? NU MAI AVEȚI UNDE MERGE DUPĂ FACULTATE DECÂT ÎN UNGARIA ? Plecați ca nu va tine nimeni, dar nu mai faceți atâtea fițe, ca sunteți penibili! Sau sa zic patetici? Cine e de vina, ca în "maghiarime" sunt și în secolul 21 oameni care nu vorbesc romana dar sunt cetățeni romani, vor ajutor dar nu învață nici măcar sa-l ceara? EU SUNT ÎMPOTRIVA SECȚIEI(LINIEI) ÎN LIMBA MAGHIARA ! ROMÂNIA ESTE STAT SUVERAN, UNITAR ȘI INDIVIZIBIL! VOI ATENTAȚI LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ !