Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Musafir

/ #1570

2012-03-16 09:30

ma adresez tuturor politicienilor neaos romani :
- ca sunt reprezentate expres toate nationalitatile in parlament , este corect;
- nu mi se pare corect santajul la care sunt expuse autoritatile romane de unele etnii, in unele zone si localitati (indeosebi maghiari si tigani);
- politicieni romani, daca reprezentantii unor etnii au stiut sa se constituie in tot felul de organizatii, apoi atunci, retineti ca si voi, aveti voie sa uitati de deosebirile doctrinare dintre voi si atunci cand este vorba de ROMANIA SI ROMANI SA VA CONSTITUITI IN PARTIDUL ROMANILOR;
- dece nu se poate o noua lege a partidelor, in care de exemplu pentru a se infiinta sa faca dovada ca au filiale in cel putin 25 de judete cu cel putin 500 de membri in fiecare organizatie;
- mi-as dori enorm sa vad la primul ministru roman o atitudine la fel cu a primului ministru australian, atitudine determinata de pretentiile religioase ale unor azilanti; dece acolo se poate si in patria mea, cand este vorba de bastinasi, ne c---m pe noi de frica;
- domnilor din pdl, chiar nu puteti avea coloana, trebuie basescu sa va dea cu lingurita sa mancati, sa va spele creierii, sa va transforme in lachei si marionete;
- domnilor din USL, va propun urmatorul pact, care sa elimine santajul udmr : intelegeti-va moral si ferm cu cei din PDL, ca un numar egal de parlamentari de la voi egal cu al parlamentarilor udmr care nu voteaza, sa nu participe nici ei la vot (si-atunci ii transformati in mielusei);
- PARLAMENTARULE ROMAN, INDIFERENT CUM TE NUMESTI, BOC SAU ANTONESCU, PONTA SAU OPREA, CONSTANTIN SAU VOICU, GANDESTE-TE O CLIPA CA IANCU SI HORIA, DECEBAL SI PINTEA , ANTONESCU SI CAPITANUL N-AU EXISTAT SI MURIT DEGEABA, CA MOMENTELE 1600 , 1859, 1918 NU AU FOST NISTE MOMENTE FARA IMPORTANTA; ADUCETI-VA AMINTE DE WILSON (presedintele SUA), ADUCETI-VA AMINTE REAL CUM S-A AJUNS LA ACTUL REINTREGIRII NEAMULUI ROMANESC.