Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Musafir

/ #973

2012-03-15 10:35

Cred ca preocuparea actuala ar trebui sa fie locurile de munca ale tuturor absolventilor si nu schimbari care pot implica costuri suplimentare, pentru care nu este acum momentul potrivit.
Intr-o alta ordine de idei, pentru unii  absolventii Ministerului Educatiei nu a stabilit nici macar o titulatura, care sa le permita iesirea pe piata muncii. De ce s-ar preocupa Ministerul de soarta absolventilor cand poate sa piarda timpul cu schimbari care nu ne vor avantaja cu absolut nimic!? Domnilor politicieni, dupa ani de invatat si eforturi finaciare, ne dorim si noi sa culegem roadele. Sa ne practicam meseria pentru care ne-am pregatit, nu sa asistam la amenintarile si la abilitatile voastre in ale santajului. Cand o sa vedem si noi ca aveti interes si preocupare fata de soarta noastra? Ne-am saturat sa va tot urmarim conflictele de interes pe care le aveti, si care nu ne ajuta pe noi sa punem o paine pe masa! Actiunile voastre dovedesc ca sunteti doar politicieni amatori, iar de pe urma acestui trist adevar, sufera tot omul de rand!