stop_abuse_dark_orbit_admin

***assasin$***

/ #49

2012-03-15 01:08

baietii imi place de voi sunteti suparati si dupa cum se vede hotariti si eu sunt destul de suparat din cauza bigpointului si a adminilor tot aceeasi poveste 2 conturi unul inchis pentru asa zisa lor detectare ca bot user ceea ce este o minciuna gogonata iar celalalt cont mi lam inchis eu special injurindul pe cel mai tare cocalar admin al lor CIPRIAN BLAJ dar cam atit dupa vreo trei zile miam dat seama ca e un joc si nu are rost sa stau prea mult nervos mai ales ca internetul e mare si plin de jocuri si joculete si poate asa cum observ din discutiile voastre nu am facut greseala sa bag nici un leu chiar daca va vine sa credeti sau nu am jucat cinstit vreo 2 ani si gata punct sa imputit treaba se fac magarii ei stiu pentru ce de ce si care e scopul final precizez nu am bani nu vreau sa ma lupt cu nimeni mai ales ca nu am pentru ce E UN JOC ONLINE subliniez cu litere mari desi intradevar am fost nedreptatit dar greseala e numai si numai a mea pentru ca miam pierdut timpul atit si nimic mai mult in rest va urez bafta in ceea ce vreti sa faceti in continuare