Parintii si profesorii nu vor clasa pregatitoare in scoli

Musafir

/ #60

2012-01-23 07:56

E O RUSINE !Nu e corect ce se pregateste copiilor de 6-7 ani!Am urmarit pe domnul ministru aseara pe post ,ce jovial a prezentat situatia care se va creea !Eu imi permit sa intreb asa:Domnilor care pritociti aceasta reforma ,NU VA GANDITI LA SUFLETUL COPIILOR?Stiti cat sufera un copil prescolar cand se desparte de famila sa si vine la gradinita ?Stiti cat sufera un copil daca il schimbi de la o educatoare la alta?V-ati ganditi ca e nevoie sa cunosti un copil sufleteste,intelectual?Lucram cu suflete de om,nu cu obiecte!!!!Cand va mai avea cadrul didactic special pregatit pentru acest an (de la clasa pregatitoare )sa cunoasca si stie ce nivel are in pregatire?Domnule si noi profesorii din invatamatul prescolar avem aceeasi menire ,SA PREGATIM COPILUL PRESCOLAR PENTRU REUSITA SCOLARA!!!Poate domnia sa nu cunoaste menirea invatamantului prescolar!Sincer ,nu vad ce mare transformare se realizeaza cu acest lucru!Domnule ministru NE JIGNITI profund !Un alt scop este cel de a indeparta luarea de mita la inscrierea la scoala!VA ROG ,SA VA GANDITI CA NICI NOI CADRELE DIDACTICE NU LUAM SPAGA DE TINEM COPIII IN UNITATILE PRESCOLARE SI SA-I EDUCAM!,LA FEL SI COLEGII NOSTRI DIN SCOLIJIGNITI DIN NOU SCOALA ROMANEASCA!!!PACAT DE COPIII NOSTRI SI DE COPILARIA LOR!!