Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #7262

2012-01-20 22:44

Vorbele nu-si mai au rostul !
"Vulgul"(romanii minunati, ajunsi amarasteni, independent de vointa lor) statea linistit, gandind ca, daca "Doamne, fereste!" acuza vreo criza, care necesita AJUTOR, stia ca exista un SALVATOR pe Pamant, asa cum exista Dumnezeu in Cer : "SMURD-ul" - si atunci, suna la 112 si zicea:"HELP me!"!
Niciodata nu vor intelege oamenii cu CONT-uri - care se trateaza numai in strainatate - , ca "vulgului" atat i-a ramas, in ceea ce priveste disperarea: Dumnezeu si S M U R D -ul ! Oare acestor oameni le-a pierit - totalmente - dramul acela de EMPATIE???
[ Napoleon, ininte de a muri, a spus sa-l puna intr-un cosciug, prevazut cu 2 orificii laterale, pe care sa scoata mainile ca sa se vada lumea ca n-a luat NIMIC cu el, DINCOLO!]
Oare. acesti oameni, care au adunat ataea averi, carora li s-au atrofiat toate simturile, incat nu mai au - nu respect, nu mila, ci frica de Dumnezeu -, umilind acest popor nevinovat, oare nici de pedeapsa lui Dumnezeu nu le e teama??? Oare nu mai au NIMIC din simtul credintei, al bunului-simt si al "iubirii de aproapele" cum zice IISUS??? Oare ei nu realizeaza ca totul este "desertaciune" si ca, nici ei nu vor pleca Dincolo, cu AVEREA, iar urmasii lor vor plati "politele" parintilor???
Credem ca goana aceasta dupa avere le-a atrofiat- cu siguranta - , simturile!
Oamenii acestia nu mai simt NIMIC si cred ca nici nu vor muri prea usor & curand, intrucat " N-are ce SUFLET sa iasa din ei!"( Nicolae Iorga zicea asta!)!
Suntem consternati de ce ni se intampla! Dle Raed Arafat, va multumim din toata fiinta noastra! Suntem bolnavi de umilinta in care am trait! Ne paste un telefon la SMURD, cata vreme, eu, de ex. am 5 etaje de diagnostice- numai pe baza de inima si suflet - si, taindu-mi-se 45 % ( 25 % + Gradatia de Merit, 20 %)din salariu, am renuntat, pe rand, la 5 medicamente! Doar "pastila vietii" o mai iau pt. HTA si, din sept.2011, si SIOFORUL pt. Diabet, care nu se mai da gratuit. ATAT! In rest, fac foamea, ca dascal laureat ce sunt si nu mi s-a dat 1 leu, nici pentru asta - niciodata ! Dle RAED ARAFAT, " Tot inainte cu Dumnezeu !" - al Dvs. si al nostru - !
Doamne, ajuta !