Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

screamers
Musafir

/ #7261

2012-01-20 18:47

Buna seara, Sint un locuitor al Romaniei si stiu si eu , de pe urma afectiunii mele biologice care doare-doare-doare-doare, tot ei , cei de la SMURD, s-au ocupat de mine, cu multa-multa atentie.
Ce vreau sa spun este ca toti cei care lucreaza la SMURD sint toti niste oameni, nu bogati la puguta ci bogati la INIMIOARA, pentru ca suporta multe si ne suporta si pe unii dintre noi care -e-e-e-e .....dau telefoane false, la propriu.
Deci, va rog mult de tot pe cei ce cititi rindurile acestea, sa in AJUTAM , si sa punem Semnatura Peste Semnatura ca acest minunat suport creat de Domnul Raed Arafat si imbogatit de acesti Oameni-Eroi sa NU se distruga si sa nu lase tara in pana, pentru ca fara el
asta s-ar intimpla pur si simplu. Iar doctorii si asistentele si toti cei angajati ar putea ramine fara
LOC DE MUNCA, iar noi - unii dintre noi - zabovind pe degeaba, mult si bine, in bolile pe care le avem si nu le dorim DELOC.
Asa ca :SEMNATI - SEMNATI - SEMNATI - SEMNATI -SEMNATI - SEMNATI !!!! PENTRU VIITORULVOSTRU SI AL COPIILOR NOSTRII.
Multumesc si Doamne Ajuta !!!