Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

iubesc romania nu coruptia din ea

/ #6761 romani trezitiva la realitate

2012-01-14 18:22

ma eu cred ca voi ar trebuii sa va preocupe alceva sa faceti petiti pentru mai multe locuri de munca pentru un sistem necorupt nu pentru ca basescu vrea sa faca ceva bun pentru romania ... ex: in orece tara europeana totul este privat dar se vede ca romanilor le trebuie multi ani de civilizatie ... pacat ca cei care fac greva nici nu stiu pentru ce sunt in strada... imi pare rau sa ma uit la tv si sa vad cum romaniilor le place sa traim intro tara corupta si plina de hotie , in spitale dorm cate 2 pesoane in pat de ce ? unii ati mai fost plecati din romania unde ati vazut un sistem sanitar ca la noi unde ati vazut voi ca mergeti la un spital si primul lucru pe care il faci trebuie sa dai spaga de ce ??? raspunsul e simplu coruptia nu o face presedintele ci oamenii pentru-ca sau adaptat coruptiei pentru asta ar trebuii sa faceti petitii sa nu mai dati spagi, sa nu mai cumparati voi medicamentele , perfuzi etc asta nu o mai vedeti ... parerea mea e ca romaniilor le trebuie cineva sa le deschida ochii trezitiva la realitate in care traiti ...