Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #5243

2012-01-13 04:59

Cum pot sa spun sa se defiinteze ceva ce a salvat viata mamei mele in urma cu aproape un an ? Cum poate cere cineva desfiintarea a ceea ce a salvat atatea vieti si a dat speranta multora care o pierduse-ra ?
Cine poate spune : nu, noi nu avem nevoie de ajutorul vostru??? Dragilor, cred ca aici ar trebui sa fie doar cuvinte de multumire si apreciere pentru tot ceea ce acesti oameni deosebiti fac pentru a salva cee ce noi toti numim viata.Ei sunt acei ingeri salvatori care apar acolo unde si cand noi avem nevoie si niciodata spunand nu apelului nostru. Pentru ei nu conteaza cat de bogat sau de sarac esti, ei vin la chemarea ta indiferent unde esti , pana si in cel mai indepartat catun ...Deci , doamnelor, domnilor este corect, cred sa spuneti un "NU" categoric celor care vor ca acesti oameni minunati sa plece ...Ce motiv au pentru a cere desfiintarea SMURD ? Care le sunt intentiile ? Ce argumente au pentru a desfiinta ceea ce poate si lor le-a adus un zambet pe fata , o speranta in inima si bucurie in suflet ?!