Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Tara Geo

/ #4894 Quo vadis Romania?

2012-01-12 20:46

Incotro ne indreptam, poate stiu guvernantii pe care i-am ales prin prezenta sau absenta la vot.
Se pare ca au mai ramas cateva lucruri bune in "saraca tara bogata" si trebuie sa le distrugem si pe acestea. Chiar ma intrebam daca ne putem afunda si mai mult....din nefericire, constat ca se poate si mai rau. Totusi, sper ca stirea sa nu fie adevarata..si sa fim infomati in curand, printr-o Ordonanta de Urgenta(asa cum ne-am obisnuit) despre hotararea Guv.RO de a mari cu 50% fonurile pentru bugetul alocat Sanatatii (in an electoral o asemenea strategie este mai avantajoasa).
Este simplu sa-l etichetam pe d-nul Presedinte si pe guvernanti(dupa masura faptelor de cele mai multe ori); totusi, indicat ar fi ne intrebam ce am facut noi ca sa schimbam aceasta traiectorie care conduce spre dezastru. Sa nu uitam ca Hitler si alti dictatori au fost alesi in mod democratic, prin neprezenta alegatorilor la vot. Prezentul pare compromis, dar daca ne pasa, sa incercam sa ne salvam viitorul (copiii nostrii ); haideti sa fim solidari si de partea binelui, de partea noastra al Romanilor. Lasati pasivitatea de o parte, nu este caracteristica romanilor, atitudinea este cea care face diferenta. Un popor needucat(sistemul educational este deja amputat de atatea experimente) si bolnav (asigurarea sanatatii populatiei ar trebui sa fie un subiect ardent pt leader-ii unei tari) nu-si poate permite sa vorbeasca despre progres sau viitor. Ganditi-va la binele colectiv (al nostru ca natie) si pe termen lung cand luati decizii care ne privesc pe noi toti...doar impreuna insemnam ceva..si opinia fiecaruia conteaza.