Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

BOLNAV

/ #4344 PACIENT

2012-01-12 14:45

Este evident faptul ca aceasta petitie a fost lansata de cei care se tem de competitie si tin cu dintii de un sistem mafiot , invechit si depasit ! Un sistem sanitar bolnav de spaga si hotii , de impertinenta si dispret ! De prea multe ori am fost in spitale de "stat" unde am fost tratat mai rau decat un caine ! De prea multe ori mi s-a cerut cu neobrazare sa dau spaga la infirmiere si portari ! Cei care au lansat petitia au neobrazarea sa ne minta pentru a-si proteja locurile caldute si bine platite ! Platim asigurari de sanatate , dar cand mergem la doctor trebuie sa platim la negru orice , sa ne cumparam pana si ace de seringa ! CEVA TREBUIE SCHIMBAT ! DIN TEMELII ! Exista si medici care fac minuni , asistente cu suflet mare , dar pe acestia nu i-am vazut atat de inversunati . Probabil ca asteapta si dumnealor sa se schimbe ceva in sistemul sanitar ? Asadar , ganditi , analizati si dupa aceea semnati - sau nu - petitia !!! Va doresc sanatate , sa nu fiti tratati de actualul sistem sanitar din Romania !!!