Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Musafir

/ #2791

2012-01-11 15:49

Sunt extrem de dezamagita de tot ceea ce se intampla si de tot ceea ce nu se intampla in aceasta tara. Medicul Raed Arafat se numara printre putinii oameni care au construit ceva palpabil in ultimul timp, care s-au dedicat unei cauze nobile si de a carei onestitate nu ne putem indoi. A creat un serviciu de urgenta care chiar functioneaza, un serviciu indispensabil pentru noi toti, de a carei existenta eram mandra. Am fost foarte fericita atunci cand serviciul SMURD a fost infiintat si la Brasov. Acum politicienii nostri dragi vor sa strice unul dintre putinele lucruri functionale din aceasta tara. Oameni ca Raed Arafat ar trebui sprijiniti in permanenta, nicidecum inlaturati si huliti. Rusine nemernicilor care au ca singur scop propria bunastare, care nu au pic de constiinta, simt al datoriei si al onoarei si care au mai inventat o magarie din care sa-si umple buzunarele si asa mult prea pline. In ultimul timp m-am gandit cu mare seriozitate sa plec de aici imreuna cu fiul si sotul meu. Daca si aceasta mizerie va deveni realitate nu voi mai avea nici un motiv sa consider ca merita sa traiesc aici. Oricum ne simtim cu totii singuri, abandonati, neputinciosi, frustrati si batjocoriti. Imi este greata si sila. Nu pot decat sa le strig din toti rarunchii: rusine!