Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Daniela Ionescu

/ #2503

2012-01-11 10:45

Pt dna Adriana: nu se va desfiinta SMURD insa putinii bani se vor imparti intre SMURD(srviciul de urgenta) si firmele particulare de interventie. Daca o ambulanta privata va interveni in regim de urgenta in cazul in care DVS veti fi victima intr-un grav accident rutier si nu va avea dotarea necesara si un medic nepriceput, interventia fiind urmata de decesul DVS din cauza incompetentei, respectiv lipsa experientei si coordonarii intre ambulanta, descarcerare, pompieri (ceea ce SMURD ofera azi) veti fi multumita? Asta va doriti? Credeti ca o ambulanta particulara va ridica un elicopter dotat sa vina la locul accidentului si sa va duca IN SIGURANTA la UPU unui spital de urgenta? Oricare dintre noi se va putea afla intr-o astfel de situatie (Doamne fereste) si in acest caz EU mi-as dori sa intervina SMURD-ul pt mine si familia mea. NU doresc ca un dispecer sa hotarasca pt mine daca trimite SMURD-ul sau o ambulanta particulara dupa interesele strict banesti pe care le are cea sau cel de la dispeceratul 112. DVS alegeti ce doriti, insa EU VREAU SMURD in caz de urgenta. Pt restul de situatii mmedicale am contract cu BGS pt intreaga familie. Pt PRESEDINTE: sa se duca dupa MASA si sa aiba soarta lu' tata: cancer cu metastaze!!!